On tullut talvi :) Lunta on ollut maassa jo vaikka kuinka kauan. Ei ole kuitenkaan ihan täällä etelässä ollut niin kylmä, että olisin uskaltautunut jäälle. Harmi sinänsä kun siellä olisi koirilla tilaa temmeltää.

Juuso on seonnut taas onnesta kun on lunta. Eipä herra juuri muuta tee kuin pyöri lumessa ja on täysin hurmiossa kun voi niin tehdä. Lenkkeily on välillä hieman turhauttavan hidasta kun Juuso pomppaa kinokseen piehtaroimaan varmaan sadan metrin välein, mutta enpä voi sitä kieltääkään kun toisella on niin onnellinen, hullun kiilto silmissä.

 

Aavaa ei moiset pyörimiset innosta. Tyttö ei ole koko talvesta kovinkaan innoissaan. Lähtee kyllä lenkille ihan mielellään, mutta ilme on kuitenkin jossain vaiheessa matkaa sen näköinen, että onpas tylsää kun on kylmä. Välillä Aavakin saa jonkin asteisia lumihepuleita, mutta ne eivät kauaa kestä ja sitten neiti olisikin valmis menemään takaisin sisälle tai autoon :) Kotisohva on tällä hetkellä paras paikka. Siellä saa rauhassa unelmoida auringosta.