Taas yhdet juoksukisat takana. Lähdettiin reissuun Ninan ja koirien kanssa jo perjantaina, yövyttiin kylpylähotelli Edenissä ja se vasta oli mukavaa. :) Me Ninan kanssa nautittiin kylpylän altaista, liukumäestä, auringosta ja viinistä. Koirillakin oli ihan hauskaa kun saivat painia keskenään.

Herätys lauantai-aamuna olikin jo aikaisin, klo.6.00. Kisapäivä oli pitkä, mutta onneksi aurinkoinen. Melkein kahdentoista tunnin hengailu pellolla ei ole laisinkaan niin paha juttu kun on lämmintä. Sateella olisi ollut huomattavasti ankeampaa. Eikä hyvä seurakaan ollut pahitteeksi, aika kului tosi rattoisasti. Noissa juoksukisoissa on yhteishenki hirmu hyvä.

Rhodesiankoiria oli kisaamassa 17. Rata oli melko vaativa, oli mäkeä ja jyrkkiä mutkia. Aava juoksi alkuerän Jalon kanssa, mun mielestä juoksu oli ihan kivan näköistä, tuomareiden mielestä kuitenkaan ei ja pisteitä tuli vaivaiset 191 pistettä. Onneksi näissä kisoissa finaaliraja oli 150 pistettä, joten Aavakin sai juosta vielä toiseen kertaan. Finaalipariksi Aava saikin ihanan veljensä Eddien. Juoksu oli melko tasainen, eikä Aavakaan hiipunut, ainakaan yhtä pahasti kuin aikaisemmissa kisoissa. Pisteitä tuli yllättävänkin paljon, 228. Yhteensä siis 419, eli taas sertin arvoinen juoksu. Hienoa! Vielä kun Aava joku päivä keksisi, että molemmat juoksut olisi hyvä vetää kunnolla niin ehkä joskus pärjätäänkin. Kotiin viemisiksi saatiin taas ihana vaaleanpunainen ruusuke, mikäs sen mukavampaa. :)

Untitled-1.jpg