Hieman olen ollut laiska blogin päivittämisessä. Juuso sai viime torstaina ensimmäistä kertaa akupunktiota lonkkakipuihinsa. Akupunktiolla oli yllättävänkin positiivinen vaikutus, Juuso oli nimittäin heti seuraavana päivänä melkein kuin eri koira, todella iloinen ja energinen. Juuso ei ole näyttänyt lainkaan kipeältä torstain jälkeen, vaikka on juossut ja riehunut ihan järjettömästi. Aika hurjaa. Annetaan nyt akupunktiota viikon välein ainakin kuukauden ajan ja katsotaan miltä näyttää. Alku on ainakin lupaava.

Villiintyneet koirat sänkipellolla

Lauantaina koirat pääsivät riehumaan sänkipellolle Marille, missä kävin myös ratsastamassa ravurilla nimeltään Pikkumusta. Pikkiksellä oli ensimmäistä kertaa ratsastaja selässä ja meno oli sen mukaista, mielenkiintoista säntäilyä, pysyin kuitenkin selässä ja loppua kohden heppa rentoutui jo aika hyvin ja pystyttiin kävelemään radalla pitkin ohjin.

Ratsastuksen ja koirien lenkittämisen jälkeen lähdin ajamaan Tampereelle Kaisalle. Kaisalla oli varsinainen tohina kotonaan, kun lattioita pitkin taapersi Pradan yksitoista rhodepentua. Ihania pikkuisia olivat. Sunnuntaina otettiin pennuista kuusiviikkois seisotus- ja pääkuvat. Kuvaussession jälkeen lähdettiin taas ratsastamaan, kun Kaisa oli varannut meille issikkavaelluksen. Oli aivan ihana vaellus, upea ilma, vauhdikas hevonen ja hyvät maastot.

Ihania pieniä rhoden alkuja