Kaunis Ruu

Meillä oli taas aivan huikean hauska viikonloppu. Lauantaina mentiin heti aamusta moikkaamaan vanhempiani ja siskoni perhettä. Tehtiin koirien ja siskoni perheen kanssa ihana lauantailenkki Sipoon metsissä ja koirat pääsivät samalla pulikoimaan läheiseen järveen. Ruu pysytteli edelleen kuivalla maalla, tai ainakin pyrki siihen, mutta pulahti sitten vahingossa kun lähti Juuson perään, joka lähti hakemaan keppiä järvestä. Ruu tuli järkyttyneenä pikaisesti vedestä ylös. Se on ihan hassu koira, menee muiden perässä ihan minne vaan, ja toisaalta on kaikessa kovin harkitsevainen. Ei se oikein tiedä itsekään missä mennään ja minne.

Iltapäiväksi lähdettiin koirien kanssa ystäväni tilalle, mistä löytyy kaikkea kivaa, mm. hevosia ja peltoa eli paljon tilaa. Ruulle löytyi ihan paras koirakaveri, saksanpaimenkoirapentu Roxy, joka on muutaman viikon Ruuta nuorempi. Tytöillä oli niin hauskat leikit yhdessä, olivat tasaväkisen hitaita ja kömpelöitä.

Juuso ja Aavakin pääsivät riehumaan pelloille ja ne juoksivat niin paljon. Jäätiin landelle yöksi ja sunnuntaina tehtiin pennuille ensimmäiset jäljet. Ruu ja Roxy ajoivat molemmat hyvät jäljet, nyt pitäisi vain jatkaa ja tehdä lisää jälkiä.

Ruu jäljestää

Juuson ja Aavan onnea pellolla

Oli ihanaa nähdä hevosia pitkästä aikaa, koiratkin käyttäytyivät niiden kanssa järkevästi, eivätkä yrittäneet mennä tarhoihin. Ei edes Ruu :) Minä pääsin pitkästä aikaa hevosen selkäänkin tai jouduin. Kyseessä oli nuori ori, jolla ei vielä oltu koskaan ratsastettu, mutta meni onneksi ihan kiltisti ja selässä pysyttiin.

Mun lempihevonen maailmassa, Cassu <3

Viikonlopun kruunasi sunnuntain lätkämatsi, jossa Suomi voitti MM-kultaa! Huisia! Ihanaa leijonat, Ihanaaaa! Koiraraukat olivat vähän ulalla kun meillä oli Ninan kanssa aika äänekäs kisastudio kotisohvalla. Suomenliput liehuen kannustettiin Suomi voittoon :)