Viikko on lähtenyt oikein mukavasti käyntiin, vaikka en olekaan voinut vain maata auringossa ruskettamassa itseäni, niin kuin suunnittelin. Aurinko päätti toisin, eikä paista.
Olen puuhastellut koirien kanssa paljon, täytyy ottaa kaikki ilo irti tästä sairaslomasta. Maanantaina oli HVK:n jälkikurssi. Tein Aavalle liian vaikean jäljen, oli tuulista, eikä jälki ollut myötätuuleen. Kyllähän tyttö jäljen ajoi, mutta muutaman kerran kadotti jäljen oikein kunnolla. Oma moka. Kävin sitten myös eilen jäljellä ja se menikin ihan suunnitelmien mukaan ja mulle tuli taas hyvä mieli.

1557157.jpg

Tänään käytiin kuntoilemassa taas Nummelan metsässä Elinan ja Adan kanssa. Me Elinan kanssa lähinnä lampsittiin eteenpäin ja koirat veti kahtasataa. Mä en ymmärrä miten ne ei juokse päin puita kun vauhti oikeesti on sitä luokkaa ettei järki voi pysyä mukana. Puut pysyi kuitenkin pystyssä ja koirat ehjinä. Käytiin rannassakin, mutta tällä kertaa Juuso oli ainut joka haki keppiä vedestä. Tyttöjä ei huvittanut se homma. Oli tuttuun tapaan tosi kiva lenkki, nyt Juuso ja Aava loikoilee tyytyväisen näköisinä sängyllä.

1557162.jpg