Juusolla oli tänään varsinainen onnenpäivä! Nimittäin Juuson lempi-ihminen, kämppikseni Hanna, tuli takaisin kahden kuukauden Tansanian matkaltaan. Otin Juuson tietenkin kentälle mukaan Hannaa vastaan ja niinhän siinä kävi, että Juuso sekosi onnesta. Tyyppi heitti onnenvoltteja ja rymysi pitkin lentokentän lattioita (niin se tekee aina kun on ihan innoissaan) Hannan nähdessään.

Juusolla pieni hullunkiilto silmissään...
1836715.jpg

Illalla lähdin Aavan kanssa Hyvinkäälle ratatreeneihin. Päätin tänään juoksuttaa tytön kahteen kertaan, ensin 280m, jonka jälkeen 480m. Aavaa tarvittiin Selmalle koejuoksukaveriksi ja tietenkin suostuin. Ainut ongelmahan oli, ettei Aava vielä koskaan ollut lähtenyt suljetusta kopista.
Eihän siinä sitten mitään, Aava laitettiin tänään kylmästi juoksemaan suljetusta kopista. Juostessaan ensin yksin 280m, tyttö heittikin kopissa itsensä ympäri, mutta kun luukut aukesi, onnistui tyttö kääntämään itsensä takaisin menosuuntaan ja lähti pinkomaan vieheen perään. Juostessaan sitten Thumban ja Selman kanssa, onnistui kopituskin paremmin, vähän kopissa kolisi, mutta neiti lähti heti kun ritilät nostettiin eli oli oikein päin kopissa. Vaikka Aava tulikin viimeisenä vieheelle, olin treeneihin erittäin tyytyväinen.