DSC_5653.jpg

Tytöillä oli taas tehokasta treenailua kahden päivän ajan. Mentiin Irinalle toteuttamaan tätä tehotreeniä ja siinä ohessa tietenkin grillailtiin ja nautittiin suomen kesästä. Sattui vielä olemaan hyvä ilma molempina päivinä.

Aavan jälki tiistaina meni aivan upeasti, jälki oli pitkä, mutta tyttö jaksoi sen hyvin. Viisi keppiä kuudesta nousi. Aavan jäljestäminen oli varmaan parasta mitä ikinä, tyttö keskittyi loistavasti ja ylimääräinen sähellys puuttui kokonaan. Kulmankin neiti suoritti tarkasti, ilman ongelmia. Aavan työntekoa oli todellakin ilo katsella.

DSC_5352.jpg

Tänään Aavan jälki oli eilistä huomattavsti lyhyempi, mutta maasto oli sen sijaan varsin haastava, oli rutikuivaa, heinikkoa sekä jonkun matkaa, avarammalla kohdalla tuuli kovaa. Tänään jäljestys ei ollut ihan yhtä suoraviivaista kuin eilen, mutta kaikki kepit nousi kuitenkin varmasti. Aivan loistavat jäljet siis Aavalla.

Cillalle tein eilen sekä tänään pidemmät jäljet mitä aikaisemmin, varmaan hieman alle 100m. Jäljille laitoin kaksi keppiä. Tyttö oli kuin mikäkin jälkikone, olin aivan äimänä kun neiti veti jäljet kylmän rauhallisesti, turhia hötkyilemättä. Kaikki kepit nousi todella hienosti. Cillalla oli molempina päivinä täysin selvät sävelet, mitä oli tullut metsään tekemään ja teki sen tyylillä. Pieni pentuseni vaikuttaa varsin etevältä jälkikoiralta. Jipii.

DSC_5741.jpg

DSC_5745.jpg

DSC_5749.jpg

Tänään tehtiin myös esineruutu. Aava haki ruudusta kaksi esinettä, ensimmäistä joutui etsimään jonkin tovin, mutta heti sen löydettyään kiikutti sen minulle. Toinen esine löytyikin nopeammin ja myös se tuotiin vauhdilla. Onnistuin tällä kertaa jopa jättämään "tuo"-käskyn kokonaan pois, Aava alkaa pikkuhiljaa uskomaan, että esineet tuodaan saman tien minulle eikä niiden kanssa jäädä ruutuun pelleilemään.

Cillakin teki ruudun samaan tyyliin kuin Aava, niin ettei nähnyt kun esineet vietiin ruutuun. Tyttö lähti ruutuun siitä huolimatta innokkaasti ja etsi esinettä hienosti. Välillä tyttö eksyi ruudusta ulos, mutta palasi nopeasti itsekseen takaisin. Hetken etsittyään Cilla löysi esineen ja kirmasi taas vauhdilla se suussaan minun luokse. Se riitti Cillalle, yksi loistava suoritus.

Kaikkien koirien treenailut menivät aivan uskomattoman hienosti. Kiitos taas Irkku seurasta, otetaan tällaiset onnistumiset uusiksi :)

DSC_5699.jpg

Hanskat löytyi :)


Cilla ja Amani pääsivät eilen myös vieheen perään, vedettiin lapsille käsiviehettä viereisellä pellolla. Cilla innostuu selkeästi kerta kerralta vieheestä enemmän, sillä eilen tyttö pinkoi vieheen perään jo varsin vauhdikkaan näköisesti. Vieheilyn jälkeen lapset pääsivät vielä kirmailemaan yhdessä pellolle, saksalaisilla oli varsin hauskaa.

DSC_5428.jpg

DSC_5459.jpg