jlki1-1.jpg

Mentiin taas metsään tänään koirien kanssa. Treenikaveriksi saimme Irinan koirineen ja Ammi tuli myös mukaan katsomaan peräämme :) Ensin tallattiin jäljet ja jätettiin ne vanhenemaan siksi aikaa, että otettiin esineruutu. Aavalla ei ainakaan eilinen monttukisa tuntunut jaloissa, sillä tyttö oli intoa täynnä. Esineruutu meni todella hyvin, ensimmäinen esine oli ratsastushanska, jonka Ammi vei ruutuun ennen kuin toin Aavan paikalle. Hanska löytyi helposti ja tuotiinkin melko nopeasti minulle. Toinen esine oli lapsen tossu ja se olikin haasteellisempi löytää. Aava kuitenkin teki ruudussa kovasti töitä löytääkseen esineen, niin sai ihan rauhassa sitä sitten etsiä ja löytyihän se viimein sieltä. Ruutu oli siis todella onnistunut.

jlki2-1.jpg

Aavan jälki meni tänään myös hienosti. Aava teki 3-4 metrin janan ja löysi jäljelle hyvin. Jäljestäminen oli ehkä vähän aikaisempaa rauhallisempaa, mikä oli ihan hyvä asia. Aava pääsee itse vähän helpommalla kun ei touhota niin paljoa mennessään. Jälki oli haasteellisuudessaan aivan loistava, oli risukkoja, kalliota, polun ylityksiä, ojan ylityksiä sekä hiekkaakin. Aava kuitenkin jäljesti hienosti ja ilmaisi kaikki kepit.

Cilla pääsi myös metsään touhuamaan. Ensin tehtiin taas kaksi lyhyttä jälkeä tytölle, joiden molempien päässä oli kepit. Cillakin lähti jäljestämään innokkaasti, välillä meinasi hieman usko loppua kesken, mutta kokonaisuudessaan olen kuitenkin tosi tyytyväinen molempiin jälkiin. Kepit nousivat ja sehän on hienoa.

jlki7.jpg

jlki6.jpg

Jälkien jälkeen Cilla meni vielä esineruutuun. Cillalle vietiin sinne kaksi lelua, joista ensimmäinen löytyi hienosti ja tuotiin vauhdilla. Toinen oli vaikeampi löytää ja löytyi vasta kun Ammi kävi sitä uudelleen näyttämässä. Cilla on kyllä hauska treenikaveri kun tyttö on aina niin innoissaan. Esineruutuun lähtee täysillä kuin Aavakin ja ahkerasti käyttää nenäänsä esineen löytääkseen vaikkei se heti eteen osuisikaan. Cillalla on onneksi geeneissä noutaminen, sillä tyttö tuo esineen heti sen löydettyään, toisin kuin Aava. Cillastakin näyttäisi tulevan varsin oiva jälkikoira vielä :)

Treenien jälkeen päästin taas kaikki koirat vielä kirmaamaan hiekkamontulle. Kiitos taas Ammille ja Irkulle seurasta ja kuvista ja kaikesta!!