Eipä ole juuri tullut blogia päivitettyä viime päivinä. Tylsää kun koko ajan on niin harmaata ja sateista, ei huvita juuri mikään. Koirat ovat onneksi päässeet kyllä Tipun kanssa juoksemaan metsään märistä keleistä huolimatta. Metsä alkaa näiden syyssateiden jäljiltä kovasti muistuttamaan jo suoaluetta, onneksi se ei haittaa koirien hauskanpitoa.

Tänään aamulla meitä tuli ilahduttamaan siskoni perheineen. Unna kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia, tänään tyttö laski ihan yhtäkkiä itsekseen yhdestä kahdeksaan. Ihan supersöpöä ja mun mielestä hurjan etevää. :)

unski.jpg

Juusolla on ollut viime viikko täysin paskaviikko. Aloitin Juusolle epilepsialääkityksen ja sen seurauksena Juustolla on ollut kaikki mahdolliset sivuoireet, yletöntä syömistä ja juomista, väsyneisyyttä ja takapään heikkoutta. Kaiken kukkuraksi iski pojalle sitten vielä armoton ripuli. Perjantai ja lauantai olikin aikamoista kakkarallia ja Juuso-pololla hieman heikko happi. On kyllä rankkaa katsoa vierestä kun toisella on huono olla. Tänään onneksi on jo huomattavasti parempi päivä, Juuso on leikkinyt pallolla ja pörisee ja örisee iloisesti normaaliin tapaansa.

juusto.jpg