Tähtioppilaani Juuso

Kesäloma lähenee loppuaan, kamalaa. On ollut aivan ihana loma, lämmin ja rentouttava. Keskiviikkona lähdettiin koirien kanssa Irinalle treenailemaan. Tottisteltiin kaikkien koirien kanssa, aurinko paistoi aika kuumasti ja Aava sekä Ruu olivat molemmat sitä mieltä ettei oikein pysty. Aava oli kyllä ihan innokas, sen kaksi minuuttia minkä se sitten kentällä touhusi.

Ruun kanssa junnataan perusasioiden kanssa, tehtiin perusasentoa, luoksetulon loppuasentoan ja vähän leikittiin. Ruun ilme oli sen näköinen, että on aivan liian kuuma tehdä yhtään mitään.

Juuso oli taas päivän paras, se jolla on pitkä, musta karva, ei välittäyt helteestä lainkaan ja totteli niin hyvin. En voi käsittää, miten Juuso edes osaa kun sen kanssa treenataan ehkä kaksi kertaa vuodessa. Pitäisiköhän ottaa sama linja Aavan ja Ruunkin kanssa, jos ne sitten yhtäkkiä 6-vuotiaina osaisivatkin kaiken ja olisivat tekemisestä innoissaan...

Treenien jälkeen grillattiin ja syötiin ihanilla herkuilla itsemme aivan ähkyyn :) Hyvä ruoka, hyvä mieli.

Annettiin vielä Ruun peuhata pihalla Irinan saksanseisojapoikien Manun ja Theon kanssa. Niillä oli kovin hauskaa, ne on kaikki yhtä kaheleita.

Theo, Ruu ja Manu