Oltiin Aavan kanssa viikonloppu Siikarannalla Suomen Ridgeback Yhdistyksen 20-vuotisjuhlaleirillä. Ohjelmassa oli taas mahtava Rohkeat Riistanvartijat -seikkailukisa. Kisa oli todella hauska, tietovisoineen ja haastavine rasteineen. Oli kiipeilyä, maistelua, sokkoilua ja soutelua. Hauskaa oli, vaikka voitto ei meidän Riehuva Ratas-jengille tullutkaan...

Riehuva Ratas valmiina seikkailuun
riehuvaratas.jpg

Lajiesittelyissä oli näyttelyharrastus, toko ja maastojuoksu. Kaikki olivat aivan loistavia, ja vaikka  lajit ovatkin jo jossain määrin tuttuja, tuli uusia, mielenkiintoisia juttuja opittua vaikka kuinka paljon. Pääsivät koirat vielä pinkomaan käsivieheen peräänkin, siinä mainio loppuhuipennus leirille. Kiitos vaan kaikille leirin järjestäjille ja mukana olleille.

Aava ja Pinja-hiippapipo
tottis1-2.jpg

Tänään treenailtiin taas tottista. Tällä kertaa Hanna tuli Juuson kanssa myös kokeilemaan mitä poika osaa. Saatiin Henriikan kanssa katsoa kateellisina kun Juuso pisti menemään kuin mikäkin tokovalio. Poika oli ihan tohkeissaan kun pääsi hommiin ja oli siis aivan loistava. Mä olin todella yllättynyt ja iloinen, jotain olen ehkä onnistunut Juusonkin päähän takoa. Mun kanssa Juuso ei vaan koskaan ole näyttänyt moista innokkuutta. Toivottavasti Hannakin innostui ja tulee treenailemaan useamminkin.

Juusolainen tottelee

tottis2-2.jpgtottis3-2.jpg
tottis4-1.jpg