IMG_5744.jpg

Käytiin Aavan ja Cillan kanssa aamupäivällä metsässä. Juuso oli Hannalla lainassa niin ei päässyt mukaan, se tuskin haittasi Juustoa, koska Hannan luona on aina niin hauskaa kuitenkin. Metsäily tyttöjen kanssa oli aika pikainen, itse seisoin vain paikoillani ja otin kuvia ympärilläni riehuvista rhodesialaisista, jotka uuvuttivat itsensä aika nopeasti. Jopa Aava innostui juoksentelemaan ihan villinä, Cillalla ei ollut mitään toivoa saada Aavaa kiinni.

IMG_5698.jpg

IMG_5700.jpg

Aava on nopea ja ketterä, Cilla taasen epäketterä, kengurumaisia ilmaloikkia tekevä hitaasti etenevä hölmö :) Varsin huvittava kaksikko, kovin samannäköiset, mutta juoksutyylit ovat täysin erit. Saa nähdä josko ikä tuo Cillallekin hieman lisää ketteryyttä.

IMG_5720.jpg

IMG_5695.jpg

Illalla mentiin vielä koko lauman kanssa metsään Elinan ja Adan kanssa. Juusokin oli jo palautettu, niin pääsi sekin mukaan. Metsälenkki vähän venähti kun ei löydettykään takaisin autoille ihan heti. Oikein mukava kaksituntinen rämmittiin taas Landbon metsissä, ei ollut ensimmäinen kerta kun sinne äärettömään metsään hävitettiin itsemme. Tulipahan kuntoiltua ihan kunnolla. Kiitos seurasta Elina, otetaan taas uusiksi. Eksytään kuitenkin :)

IMG_5718.jpg