Käytiin koirien kanssa metsälenkeillä, aurinkokin erehtyi välilllä paistamaan.

Juuso ja Aava saivat myös hyvää pentusiedätystä, nähtiin nimittäin kolmea eri koiranpentua. Ensiksi tutustuttiin ystäväni 4-kuukautiseen sekarotuiseen Julius-pentuun. Juuso ja Julius olivat täysin samalla aaltopituudella ja painivat yhdessä loputtomasti. Aava tyytyi tuijottelemaan leikkiä parin metrin päästä.

Seuraava tuttavuus oli Henriikan uusin tulokas, eli Dada dalmatialainen. Dada on aivan ihana pakkaus, hän hepuloi meillä monta tuntia. Juuso ja Aava sietivät Dadaa hyvin, mutta leikkikavereita heistä ei vielä tullut. Aava joutui jopa muutaman kerran murisemaan taas hyvin pitkästä aikaa, kun Dada hyppäsi päälle Aavan yrittäessä nukkua.

Lauantaina mentiin Aavan kanssa ihastelemaan Ninan uutta perheenjäsentä, Vilhoa. Aava tosin tuskin ehti Vilhoa nähdäkään kun oli niin raivoissaan veljelleen, Eddielle. Eddie oli Aavasta enemmän kuin innoissaan, sellaisia muuveja tuli nähtyä, ettei tosikaan. Matot saivat kyytiä. Aava oli veljeensä niin totaalisen kypsä, että suu vaaahdoten joutui tälle ärjymään. Moista en ole Aavalta ennen nähnyt. Eddie meinasi räjähtää innosta, kun taas Aava raivosta. Epänormaali kohtaaminen.

Vilho oli kuitenkin juuri niin suloinen kuin osasin odottaa. Paljon nahkaa, korvaa ja käpälää. Ihana!