Meillä oli tänään ihana uimareissu, mentiin Hannan ja koirien kanssa hiekkakuopalle missä viime kesänäkin käytiin monta kertaa. Nyt on ollut taas niin lämmintä, että minäkin olen pystynyt menemään veteen ja uinut ja epätoivoisesti yritän opettaa Ruuta uimaan. Tänään oli vuorossa Ruun uimakoulu vol.100. Ruu on niin hassu. Juuso on tytön ehdoton idoli. Juuson perässä Ruu kiipeäisi vaikka puuhun, ihan sama minne Juuso menee, on Ruu perässä. Sama toimii myös veteen mennessä. Ruun tapa uida on kuitenkin sinnikkäästi pysynyt samana alusta lähtien, eli etukäpälät huitoo pinnan päällä, takajalat ei ehkä tee mitään (?) ja Ruu pulikoi vedessä täysin pystyasennossa. Tavoitteena on saada Ruukin uimaan nätisti, tyylillä, niin kuin normaali koirat.

Aava oli tänään todella hillityllä tuulella, neiti toimi rantavahtina, möllötti ja tuijotteli mustia hulluttelijoita vedessä. Suostui Aavakin sitten uimaan kun käskin, edes vähän liikettä jalkoihin.

Kesä on niin ihanaa aikaa kun voi ottaa aurinkoa ja nauttia lämmöstä ja vedestä. Kohta alkaa kesälomakin, ihan mahtavaa. Huomenna mennään Ruun kanssa dobberileirille ihmettelemään muita dobermanneja ja harrastamaan koirien kanssa. Mielenkiintoista.