Eilen aloitettiin päivä menemällä Porvooseen D&C-halliin treenailemaan, pitkästä aikaa. Ammi koirineen tulivat treeniseuraksi ja Sampsa tuli vielä kuvaajaksi. Oli ihanaa touhuta Aavan kanssa, tosin meidän treenit eivät näyttäneet kovin kauniilta kun intoa oli kenties liikaakin, yhtään kuvaa en kehtaa laittaa Aavan seuraamisesta, sillä koira edisti ehkä puolitoista metriä ja ohjaaja näytti aikamoiselta kahelilta pipo päässään, muistutin lähinnä jotain huumeiden käyttäjää Kalliosta, enkä alkuunkaan vakuuttavaa koiranohjaajaa...

Otettiin Aavan kanssa myös noutoa, mikä menikin hyvin, tehtiin sama myös matalan esteen kanssa ja sekin meni ongelmitta. Ammi ohjeisti meitä kuinka lähdetään harjoittelemaan kaukokäskyjä ja luoksetulon pysähdystä, en tosin ole vielä alkuunkaan varma meinataanko me Aavan kanssa koskaan tokon avoimeen luokkaan.

Ruu käväisi hallissa myös, mehän ei oikeasti osata vielä yhtään mitään, joten Ruu leikki hetken patukalla ja tehtiin mutama kontaktiharjoitus. Reipas tyttö :)

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä metsään, jotta Juusokin sai tehdä jotain kivaa, eli syödä jäätynyttä kakkaa. Juusoa ei pysäytä mikään, pysäyttämätön talvikakansyöjä! Saivatpahan koirat kuitenkin vähän irroitella, Ruukin reippaili mukana, sylissä toki osan matkaa.

Tänään aamupäivällä Irina kävi taas käymässä ja toi Ruulle uuden lelun, joka on ihana :) Rakkaalla lapsella täytyy olla monen monta lelua! Ruulla ainakin on.