Käytiinpä tänään taas Histassa treenailemassa Ammin ja koiruuksien kanssa. Tehtiin Aavalle ja Chilille kisamaiset jäljet, eli mentiin metsään koiran kanssa kahdestaan eikä merkkejä ollut ollenkaan, keppejä oli jäljellä kuusi kappaletta. Ei olla Aavan kanssa tehtykään tällaista treeniä aikaisemmin. Aavan jana meni kovin aavamaisesti, eli ei ihan huippu, mutta jälki löytyi kuitenkin. Aava jäljesti tänään todella hyvin, itseäni ei huolettanut jäljellä ollenkaan. Vauhtia taisi olla alussa vain hieman liikaa, sillä keppi nro.2 jäi nostamatta. Myöskään viimeinen keppi ei löytynyt, kovasta etsimisestä huolimatta. Vaikka vain neljä keppiä nousi, olen kovin tyytyväinen koko jälkeen. Aava veti hyvin :)

Cilla teki tänään kaksi helppoa jälkeä ja oli varsin etevä tyttö. Jäljesti oikein hienosti ja molemmat kepit nousivat.

IMG_8207.jpg

IMG_8213.jpg

IMG_8218.jpg

Esineruutu meni tänään molemmilla tytöillä aivan mahtavasti. Ensin oli Aavan vuoro. Tyttö löysi esineet hienosti ja toi ne nopeasti minulle, vaikka esineet olivatkin uusia ja omituisia.

IMG_8230.jpg

IMG_8237.jpg

Cillalle vietiin ruutuun lelu niin, että Cilla näki sen. Eipä tainnut tyttö kuitenkaan ihan keksittyä kun Ammi tiputti lelun ruutuun, sillä lähti aivan eri suuntaan. Uskalsin jo epäillä mahtaako ruudusta tulla mitään kun Cilla alkoi siellä hommia tekemään. Tyttö ei nimittäin kovin pitkäjännitteisesti ole aikaisemmin ruudussa touhunnut. Cilla kuitenkin näytti siltä kuin kuin lelua kovasti etsisi, joten sai sitten sitä sieltä etsiskellä. Aika pitkän hakemisen jälkeen Cilla onnistuikin paikantamaan lelun ja kiikutti se taas täyttä laukkaa minulle. Aivan loistava suoritus. 

IMG_8283.jpg

Kun koirat oli treenattu, lähdettiin metsään koko porukan kanssa. Neljä rhodea ja Juuso. Koirilla oli taas lystiä kun saivat juosta ja riehua. Kiitos Ammi seurasta :)

IMG_8294.jpg