Tänään oli oikein hauska päivä koirien kanssa. Lähdettiin aamulla Aavan ja Cillan kanssa Porvooseen, sisähalliin treenaamaan ja vähän taas ostoksille viereiseen tarvikekauppaan. Cillalle löytyi uusi säädettävä ketjupanta, sekä leikkimiseen nahkainen riepu. Treenattiin tänään Irinan kanssa vuorotellen, ensin Irina meni Thumban kanssa ja sen jälkeen oli Aavan ja minun vuoro. Otettiin myös paljon kuvia, mutta jostain syystä ei oltu kumpikaan oikein vireessä ja lähes kaikki kuvat olivat epätarkkoja. Kuinka ärsyttävää. 

aaa.jpg

Aavan treenit eivät kuitenkaan olleet yhtään ärsyttävät, tyttö oli todella huippu. Otin seuraamista, sekä käännöksiä. Samoja, mitä tehtiin keskiviikkona tokossa, tänään meni vain todella paljon paremmin. Aava seurasi hienosti oikeassa paikassa, ei edistänyt, mutta oli kuitenkin tosi innokas. Ilahduttavaa. Tehtiin myös pari luoksetuloa sekä liikkeestä maahanmenoa ja ne meni oikein hyvin. Paikallaan makuukin onnistui taas ongelmitta kun oli lämmin maa alla. Lopuksi otin tokohyppyä ja Aava hyppäsi ihan hienosti,  jouduin tosin laittamaan vielä herkkua esteen toiselle puolelle että lähtee hyppyyn. Lisää vain treeniä niin ehkä se joku päivä onnistuu. Aavan treeneistä jäi tänään oikein hyvä mieli, tyttö oli ihanan pirteä.

iiii.jpg

Ulkona otettiin vielä lyhyet treenisessiot pienten kanssa, Irina ja Amani ensin ja sitten Cilla the sekopää. Cilla on kyllä niin täydellinen tyllerö minulle, energiaa on vaikka muille jakaa. Cillan kanssa on kiva treenailla kun se on joka kerta ihan tohkeissaan. Otin muutaman seuraamispätkän ja perusasennon ja sitten leikittiin uudella nahkariepusella ja se olikin oikea hitti. Cilla innostui siitä täysin, mikään muu ei kiinnostanut tyttöä yhtään. Leikittiin hetki ja annoin Cillan voittaa, ylpeänä korvat rullalla Cilla sitten kuljetti aarteensa autolle. Aivan mainio.

170409tokotreenitporvoossa126.jpg  170409tokotreenitporvoossa129.jpg170409tokotreenitporvoossa130.jpg

Iltapäivällä mentiin vielä kaikkien koirien kansaa Landbon metsään Elinan ja Adan kanssa. Cilla ja Ada tulivat oikein hyvin toimeen, Adan mielestä oli kiva ottaa juoksuspurtteja Cillan kanssa kun toinen ei pysynyt vauhdissa mukana. Vaikka yllättävän sitkeästi pieni Cilla yritti Adan perässä kuitenkin pysyä. Juuso ja Aavakin juoksivat itsensä väsyksiin.

Ilta onkin sujunut kovin rauhallisesti kun koirat on uuvutettu :)