Lähdettiin tänään päiväretkelle Raumalle Ninan, Eddien ja Aavan kanssa. Vilhokin tuli matkalle mukaan ja käyttäytyi koko matkan todella hienosti, matkusti autossa kuin vanha tekijä. Ihku Vilho :)

Mentiin siis näyttelymatkalle. Näyttelypaikka oli jokseenkin ahtaan oloinen ja kehä näytti pieneltä. Perinteinen näyttelyahdistus vain kasvoi.. Kehän pienuus osoittautui kuitenkin varsin pieneksi murheeksi, sillä sen liukkaus ilmeni olevan se todellinen haaste. En saanut Aavaa seisomaan kunnolla ollenkaan, aina kun yritin jotain jalkaa sirtää, liukui toinen jo alta pois.  Onneksi liukuvista jaloista huolimatta menestys oli mitä mahtavin: EH! Meille se tuntuu todelliselta saavutukselta, monenmonenmonen H:n jälkeen. Jipii! Arvostelun voi lukea täältä. Myös Eddie oli tänään EH ja me Ninan kanssa oikein tyytyväisiä päivän tuloksiin.

Paluumatkalla vietiin koirat vielä metsään päästämään höyryt ulos. Aava ja Eddie olivat kovin riemuissaan ja rymysivät pitkin metsätietä, hienoja kenguruloikkia tehden. Kiitos Nina taas seurasta ja kyydistä!!!