Eilen käytiin aamupäivällä Juuson ja Cillan kanssa metsälenkillä, saatiin Henriikka ja Dada-dalmatialainen myös mukaan. Tuliaisiksi kotiin toin hirvikärpäsen, niitä on nyt liikenteessä aivan liikaa. Ällöttävät öppiäiset.

Iltapäivällä mentiin Miian ja Marun kanssa jäljelle. Aavalle tehtiin kuuden kepin jälki, jossa oli kaksi kulmaa ja lyhyt jana. Jana meni aivan pipariksi, Aava mennä tohotti minne vain, mutta löysipä sitten jäljelle kuitenkin. Itse jälki meni taasen aivan loistavasti, kyllähän siellä muutama Aavamainen säätöympyrä nähtiin, mutta pääosin Aava jäljesti tarkasti ja nosti viisi keppiä kuudesta. Pitkästä aikaa oli kivan näköistä jäljestämistä. Viime aikoina kun on tuntunut, että tytön jäljestys alkaa olemaan vähän liiankin hauskaa eikä Aava keskity kunnolla. Ensi kerralla teen janatreeniä, täytyy saada jana paremmalle mallille.

Marun ja Aavan jälkien jälkeen mentiin vielä metsään lenkille ja koirat sai päästellä loputkin höyryt pihalle. Kiitos taas Miialle seurasta ja vinkeistä :)