Edelleen on ollut ihanan lämmintä ja kesäistä, varsinainen loputon kesä. Lenkkeiltiin viime viikolla taas Henriikan, Tipun ja Dadan kanssa. On aina kiva saada koiraseuraa lenkeille niin tulee vähän enemmän liikettä koirien niveliin.

Sain loppuviikosta myös kamerani takaisin huollosta ja koiraraukat ovat taas joutuneet kuvaukseni kohteeksi.

Cilla poseeraa

Aavan hymynaama


Cillan kanssa ollaan tehty paljon kapulatreeniä viimeaikoina ja lopultakin Cilla suostuu pitämään noutokapulaa suussaan käskystä. Cillahan on aina mielellään kanniskellut kaikkia esineitä, mutta loppuasentoon ei neiti ole suostunut asettumaan. Istuminen kapula suussa on ollut meille pitkä ja kivinen tie. Mutta vihdoinkin:

Lauantaina matkattiin koirien kanssa Irinalle ottamaan lisää valokuvia koirista ja vähän treenailemaan, ihan vaan vähän. Lauantai menikin kokonaan koirien ja kameran kanssa pellolla, ilta kului taas tuttuun tapaan grillin ääressä. Tänään tehtiin esineruutu, en edes muista milloin koirat on viimeksi olleet ruudussa ja sen kyllä huomasi. Cilla ja Aava toivat molemmat ruudusta kaksi esinettä, ihan ei ollut kuitenkaan homma hanskassa. Kumpikaan ei ollut ihan varmoja mitä olivat tekemässä ja esinettä täytyi käydä näyttämässä jotta ruututyöskentely muistui mieleen. Treenien määrään nähden kuitenkin ihan mainio suoritus :)

Cilla ruudussa

Päätin vielä kokeilla Juusonkin kanssa esineruutua, Juuso ei tosissaan koskaan ole ollut ruudussa ennen. Heti kun otin Juusolaisen autosta ulos, se oli ihan sekaisin innosta, haukkui villinä ja raahasi minut perässään metsän laitaan. Se oli jokseenkin huvittavaa kun pojalla ei pitäisi olla mitään tietoa mitä oli tapahtumassa. Irina kävi näyttämässä Juusolle esineen ruudussa ja kun Juuso pääsi vapaaksi, sinkosi se kuin rasvattu salama ja löysi lelun. Noutohan ei ole Juusolla hallussa niin poika lähti riemuissaan lelun kanssa kunniakierrokselle jos toiselle. Juuso haki vielä kaksi esinettä, sukan ja muovikotelon, ne eivät olleet yhtä innostavia kuin lelu niin ne tuotiinkin hieman nopeammin. Juuso on niin ihanan villi, intoa löytyy tyttöihin verrattuna potenssiin sata. Kuvittelin, että Aava ja Cilla lähtee esineetsintään vauhdilla, mutta Juuso näytti tänään että sen voi tehdä vielä huomattavsti nopeammin. Juuso oli niin kovin herttainen.

Juuso Juusolainen