_MG_7450.jpg

Viikko on ollut varsin kiireinen, töitä ja koirien kanssa puuhastelua. Ja lämpöä on riittänyt, ihanaa. Sunnuntaina oltiin Ammin kanssa Nummelassa katsomassa palveluskoirien jälkikoetta. Oli todella mielenkiintoista seurata kisoja ja saatiin taas lisäpotkua omiinkin treeneihin. Oli aivan pakko päästä treenaamaan vielä samana iltana :) Tehtiin koirille esineruutu ja jäljet.

Keskiviikkona nähtiin Ammi ja Mari koirineen Luukissa. Lapsilla oli aivan älyttömän hauskaa, Cilla, Unna ja Cujo riehuivat ja juoksivat ihan villeinä. Aava tyytyi taas jumittamaan paikoillaan ja Juuso juoksenteli lähinnä omiaan. Cilla juoksi itsensä niin läkähdyksiin, että päätti loppujen lopuksi viilentäytyä mutalammikossa. Cilla vain heittäytyi mutaan ja kieriskeli tyytyväisenä. Se oli varsinainen näky, en olisi uskonut rhodesialaisen ryhtyvän moiseen. Kotona olikin kiva peseminen Cillassa kun koko koira oli täysin musta mudasta.

IMG_7468.jpg

IMG_7484.jpg

IMG_7495.jpg

Riekkupainien jälkeen otettiin vielä Aavan ja Chilin kanssa estetreeniä viereisellä treenikentällä. Aava meni esimmäistä kertaa täysikorkean A-esteen, ja yllättävän hyvin menikin. Itse vaan jaksan kauhistella kyseistä estettä kun on niin hurjan näköinen...

IMG_7830.jpg

Eilen suunnattiin Ammin kanssa taas Kattilajärventielle jäljelle. Käytiin ensin tallaamassa jäljet ja otettiin sitten hieman estehyppyä koirien kanssa jälkien vanhetessa. Onneksi Aava jaksaa masennuksestaan huolimatta treenata innokkaasti, hypytkin menivät oikein kivasti vaikka sillä saralla vielä töitä riittääkin.

Aavan ja Cillan jäljetkin menivät hyvin, Aavalle tein janatreeniä ja Cillalle tehtiin helppo, motivoiva jälki.

IMG_7928.jpg