Tällä viikolla ollaan ehditty käymään Rajasaaressa monta kertaa. On ollut niin lämpimät ilmat, että koirat vallan viihtyvät Rajiksessa kun siellä saa läträtä vedessä. Toistaiseksi vesikin on ollut ihan kirkasta, sinilevää ei ole näkynyt. Eiköhän sekin kohta rantaudu, riesaksi.

Koirakaverit ihmettelevät rivissä kun Juuso ja Aava vetää rallia
1779738.jpg

Maanantaina mentiin Aavan ja Minnin ja Sofin kanssa Paloheinään Svenkan treeneihin. Aava oli taas aivan täpinöissä. Tanner vain tömisi kun Aava paineli menemään.

Eilen vuorossa oli Hyvinkään ratatreenit. Aava juoksi yksin, avoimesta kopista 280m. Ajasta ei ole tietoa, mutta hyvin se mielestäni juoksi. Intoa oli ainakin, tapansa mukaan neiti raahasi mua perässään kun juoksemaan oli niin kiire. Kummasti hyvät tavat unohtuu kun Aava tajuaa, että ollaan tultu juoksemaan. Treenien jälkeen vietiin koirat vielä metsälenkille Elinan ja Adan kanssa.

Tänään oli tottistreenien vuoro Henriikan ja Tipun kanssa. Aava oli tänään tekeväisellä tuulella ja toimi hienosti. Olin tosi tyytyväinen. Tänään nähtiin myös Aavan ensimmäinen täydellinen luoksetulo! Tuli tosi hyvä mieli. Tipukin oli aivan loistava. Henriikan kanssa juteltiin ja mietittiin kuinka paljon molemmat koirat ovat kehittyneet tämän kevään ja kesän aikana. Paljon! Nykyään meidä tottistelut näyttää välillä jopa hyvältä. Hih.

Ollaan Henriikan kanssa palkittu itsemme koko kesän ajan, aina treenien jälkeen siiderillä. Kummasti ollaan saatu aikaiseksi joka viikko treenata kun kylmät siiderit odottaa jääkaapissa. Toimii!