Eilinen päivä meni melkein kokonaan näyttelyssä, Lahdessa. Rhonttien kehä kun alkoi vasta yhden aikoihin, niin ei me kovin aikaisin oltu takaisinkaan. Näyttelystä jäi kuitenkin oikein hyvä mieli, Aava oli tuomarin mielestä erittäin hyvä ja voitti luokkansa. Tuomari oli myös melko erikoinen, sillä hän ei seisottanut Aavaa ollenkaan, juoksutti ympäri kehää sitäkin enemmän. Juoksin siinä ihan läkähdyksissäni ja tuomari vain totesi, että kyllä nuori tyttö jaksaa?! Sopi kyllä mulle oikein hyvin ettei jouduttu seisomaan, me kun ei Aavan kanssa osata puhaltaa yhteen hiileen siinä hommassa.

Tänään käytiin aamupäivällä Juuson ja Aavan kanssa Espoon metsikössä päiväkävelyllä, tai koirilla se oli kyllä sekopäistä juoksua, tuttuun tapaan. Juuso sitten vielä löysi jonkun ihanan kakkakasan, jossa päätti pyörähtää. Itse totesin kauhistuneena, että jätös oli varsin tuore ja olin sitten varma, että joku vihainen hirvi vaanii meitä puun takana. Juu, kaupunkilainen metsässä, tätä se on.

Illalla meillä oli Aavan ja Henriikan ja Tipun kanssa ensimmäinen jälkipäivä HVK:n metsäjälkikurssista. Jäljet meni oikein hyvin, tytöt tekivät tarkkaa työtä. Itse olen ihan poikki näistä kahdesta päivästä, jonkinmoinen flunssa hyökkäsi ja yrittää viedä voimat. Tylsää.