Aava VSP, SERT, CACIB -> FI & EE MVA & Pelle ROP, SERT, CACIB, RYP-1, BIS-3!!

Aivan uskomattoman upea ja ihana viikonloppu takana. Lähdimme perjantaina koirien kanssa Tampereelle Kaisan luokse treenailemaan agilitya ja tottista, sekä lauantain KV näytelmään.

Perjantaina meillä oli agihalli varattuna tunniksi, mutta ehdittiin touhuta pidempääkin kun hallilla ei ollut kovaa tunkua. Aavakin pääsi kokeilemaan esteitä ja olikin ihan kaheli. Ottaen huomioon Aavan hyvin vähäisen kokemuksen agilitystä, menee neiti esteitä todella ennakkoluulottomasti ja minun mielestäni aivan liian kovaa. Ihan pelottaa kun vauhti vaan kasvaa ja järki jättää. 

Cilla taasen on aivan mahtava agialoittelija, tyttö pomppii esteitä kengurun lailla, näyttäen täysin koomiselta, mutta kuitenkin niin kovin onnelliselta. Vauhtia on Cillallakin, mutta homma ei lähde lapasesta samoin kuin Aavalla.

Meillä oli myös lauantaina halli varattuna, tytöt saivat pompsahdella muutaman agilityesteen ja myös tottistella. Aavan kanssa kokeilin taas eteenmenoa ja hyvältä näytti, vauhtia piisaa. Cillan kanssa tehtiin yhden askeleen seuraamista, muutamia luoksetuloja ja lyhyitä paikallaan makuu harjoituksia. Treenit meni viikonlopun osalta oikein mallikelpoisesti.

Aava ja herra tuomari

Lauantaina oli myös Tampereen KV näyttely, mihin olin Aavan ilmoittanut, tuomarina norjalainen Knut-Sigurd Wilberg. Sigge osoittautuikin meille aivan loistavaksi tuomariksi. Herra tuomari tykästyi Aavaan kovasti ja valitsi Aavan parhaaksi nartuksi ja Aavasta tuli VSP, komean Pellen ollessa ROP.  Aava sai siis kolmannen sertinsä suomesta ja tytöstä tuli Suomen ja samalla myös Viron muotovalio ihanien ystävien kannustaessa kehän laidalla. Varmasti ikimuistoisin näyttely ikinä, kiitos kaikille onnitteluista ja halauksista, ne lämmittää mieltä pitkään!

Ihanat, iloiset Pelle ja Aava (ja niiden holtittomat handlerit)