Voihan sitä juhannusta näinkin viettää :) Me lähdettiin tänään Ammin ja koirien kanssa metsään, kunnon juhannussäässä; vettä tuli kuin esterin pepusta. Ei annettu sen häiritä, kastuttiin vaan. Tehtiin Aavalle ja Chilille keppitreenit eli laitettiin jäljelle aivan mielettömästi keppejä. Aavalle taisi tulla kymmenen ja Chilille 12.

Ensin kuitenkin esineruutu. Aava oli tänään huippuvireessä, esineruudussa oli kaksi esinettä, jotka molemmat löytyivät nopeasti ja tuotiin hienosti mulle. Myös työskentely ruudussa oli tosi iloista ja vauhdikasta. Esineruutu meni juuri niin kuin sen kuuluisikin mennä.

Jälki ei mennyt yhtään sen huonommin, itseasiassa aivan upeasti, varmasti Aavan paras jälki ikinä! Jana oli noin kolme metriä, jälki löytyi hienosti. Aavan jäljestäminen oli tänään tosi innokasta ja kaikki, siis KAIKKI kepit nousivat ilman apuja. En auttanut Aavaa ollenkaan koko jäljellä. Tyttö mennä porskutti omia menojaan ja aina harhautuessaan jäljeltä, korjasi takaisin itse. Aava oli aivan ihana :)

Cilla teki tänään myös esineruudun ja jäljen. Jostain syystä tyttö ei kuitenkaan ollut ihan oma, vauhdikas itsensä. Ruutu meni ihan ok, esineet löytyivät ja palautettiin minulle, mutta se normaali innokkuus puuttui. Cillan jälki oli tänään täysi fiasko, tyttö näytti lähinnä ettei tiennyt alkuunkaan mitä oli tekemässä. Nooh, ei aina voi olla täydellinen. Ensi kerralla helpotetaan taas treenejä.

Treenien jälkeen päästettiin koirat vielä juoksemaan keskenään metsään. Siinä vaiheessa Cillan energiat olivat jo palautuneet normaalille tasolle, tyttö oli ihan tohkeissaan Chilistä ja juoksi hulluna Chili perässään ympäriämpäri :)

Nyt koirat ovat väsyneitä ja märkiä, mutta onnellisia. Sohvanvaltaajat :)

IMG_9250.jpg