1-7.jpg

Kisakausi on nyt virallisesti alkanut! Ihanaa! Vietettiin eilen aivan mielettömän upea päivä Virossa maastojuoksukisoissa.

Lähdettiin reissuun aikaisin aamulla, mutta siitä huolimatta että mentiin lahden yli aamun ensimmäisellä laivalla, saatiin pitää kiirettä että ehdittiin ajoissa kisapaikalle. Oli varsinainen amazing race-olo kun kiidettiin tuhatta ja sataa etsien kisajärjestäjien nauhoja. Onneksi tällä kertaa meillä ei ollutkaan ongelmia löytää perille.

2-6.jpg

Aava juoksi alkuerän Zicon kanssa. Ihan huippua, että Sannakin innostui kokeilemaan lajia Ziccertonin kanssa :) Aava aloitti todella hyvin, mutta harmillisesti hukkasi vieheen lopussa. Onneksi Zico hoiti homman kotiin ja juoksi hienosti loppuun asti. Aava oli alkuerän jälkeen viimeisenä, pisteitä 217.

4-3.jpg

Finaalipariksi Aava sai Eddien. Aava sai ihan unelmajuoksun kun Eddie varmisteli ulkona ja antoi Aavan painella sisälinjaa vieheen perässä. Oli ehdottomasti yksi Aavan parhaista juoksuista ikinä, sitä oli mukava katsella. Olin niin tyytyväinen, että Aava juoksi loppuun asti upeasti, eikä tullut mitään hukkia tai keskeytyksiä. Finaalijuoksun pisteet olivatkin ihan huiput, 253. Aava sai yhteensä siis 470 pistettä ja tuli kolmanneksi.

5-1.jpg

Kisojen jälkeen mentiin rannalle koirien kanssa, saivat vielä vähän irrotella ja kahlailla meressä.

6-1.jpg

Päivä oli todella onnistunut. Aurinko paistoi niin ihanasti koko päivän, ja Aavan kolmas sija oli iloinen yllätys huonon alkuerän jälkeen. Upea päivä, loistavassa seurassa! Kiitos kaikille mukana olleille, otetaan pian uusiksi!

Kuvat: Marii Pikkoja