Monttumestaruus20091172.jpg

Aava oli tänään taas vauhti päällä rhodesiankoirien monttumestaruuskisoissa. Koiria oli mukana kisoissa varmaan ennätysmäärä, lähemmäs 70 (pennut mukaanlukien). Kaikki koirat juoksivat 150 metriä vieheen perässä niin nopeasti kuin halusivat ja nopein voitti. Aavalla ei ensimmäisellä juoksukerralla ajanotto onnistunut, joten tyttö sai sitten painella 150m kahteen kertaan. Aavaa se tuskin haittasi, hinku vieheen perään oli molemmilla kerroilla niin kova, että pitelemistä riitti :)  Aava juoksi aivan täysillä molemmat juoksut ja kun aika saatiin otettua, se riittikin voittoon asti! Aavan tittelitutka on pettämätön. Aavasta tuli siis Monttumestari -09!

j8.jpg

Cillakin pääsi kisailemaan alle 1-vuotiaiden luokassa. Vauhti ei vielä ollut kovin hurja, mutta innokaasti tyttö veti vieheen perässä loppuun asti... ainakin melkein loppuun :) Aika riitti hienosti kolmanteen sijaan ja Cilla sai ensimmäisen pokaalinsa. Jei.

2-8.jpg

Päivä oli tosi mukava kaikin puolin, kiva nähdä paljon tuttuja ja koirilla oli hauskaa kun saivat juosta vieheen perässä!

Kuvat: Sampsa Sulonen