Tänään oli taas kuuma päivä. Vein koirat uimaan ja Juuso ui ihan villinä. Aava tyytyi vain kahlaamaan ja katselemaan kuinka Juuso haki keppiä vedestä aina vaan uudestaan. Vein sitten Juuson kotiin ja lähdin Aavan kanssa takaisin rantaan, otin vielä vesilelunkin mukaan. 

Aava kuitenkin näyttää siltä, että voisi mennäkin uimaan, mutta Juuso on aina paljon nopeammin kepin perässä. Yllätys olikin melkoinen kun heitin Aavalle lelun veteen ja tyttö säntäsi sen perään. Mua nauratti jo etukäteen, mitä tapahtuu kun heitän lelun tarpeeksi syvälle. Aava innostui lelusta niin paljon, että arvasin että se kyllä menee perään. Niinhän se menikin ja osasikin uida. Etutassut välillä heitti vettä naamaan, mutta aika vähän kuitenkin. 

Siinähän tyttö sitten haki lelua vedestä kuin vanha tekijä. Aavan uintia tuli seuraamaan sellainen vanhempi pariskunta ja mies siinä ääneen totesi, että kyllä nuo noutajat jaksaa lelua noutaa, eikä välitä kylmästä vedestäkään. Kerroin, ettei Aava noutaja ole ja rotukin on lämpimästä Afrikasta kotoisin. Vaikka kieltämättä noutajan innokkuudella Aava lelua vedestä hakikin. Hih, kyllä Aavastakin vielä vesipeto leivotaan!