Eilen mentiin Ruun kanssa tapaamaan ihanaa Leo-veljeä. Otettiin pentujen kanssa ensin pikaiset näyttelytreenit, suunnitelmissa oli treenata enemmänkin, mutta lämpötila oli niin korkea ettei kukaan meistä jaksanut keskittyä. Leo ja Ruu saivat sitten painia niin paljon kuin jaksoivat ja yllättävän hyvin jaksoivatkin. Hullut. Oli niillä hauskaa, vaikka kuuma olikin.

tauon paikka

Tänään aloitettiin päivä Ammin kanssa metsässä jälkiä tehden. Oli taas niin kuuma, että Aavalle tehtiin vähän lyhyempi jälki, kaksi kulmaa siinä oli, mutta vain neljä keppiä. Helteen hyydyttämänä Aava ajoikin varsin hyvin koko jäljen, vauhtia ei ollut juurikaan, mutta kulmat meni paremmin kuin yleensä ja kaikki kepit nousi hienosti.

Ruulle tehtiin kaksi lyhyttä jälkeä, päissä kepit. Ruu oli niin söpö kun se taapersi jälkeä ja kepin luo tullessaan, haistoi sen hyvin, hetken tuumi, että mitäs nyt tehdään, sitten meni hienosti maate, keppi etujalkojen välissä ja kääntyi katsomaan minuun. Ihan kuin kysyäkseen; "Onko näin hyvä?". Voih, se on vaan niin ihana ja symppis. Siitä tulee vielä loistava :)

Iltapäivä vietettiin koiralauman kanssa Sipoossa uiden ja hitaasti kävellen, ettei tullut liian kuuma.

Mun hölmöläiset rivissä :)