Viikonloppu vietettiin Ninan, Vllhon ja Aavan kanssa roadtripillä Vilnassa. Muut koirat jäivät kotiin hengailemaan. Aava ja Vilho olivat aivan uskomattoman leppoisat matkalaiset. Ulkona oli koko matkan ajan rhodesialaisten mielestä aivan liikaa pakkasta ja koiruudet olivat niin tyytyväisiä kun saivat vaan olla sisällä autossa. Autossa tulikin vietettyä taas aika monta tovia, aikalailla koko perjantai ja sunnuntai.

Vilnassa oli sekä lauantaina, että sunnuntaina KV näytelmät. Lauantaina tuomari ei tykännyt Aavasta juurikaan ja antoi tytölle eh:n, minulle lämmintä kättä ja käski ulos kehästä. Sunnuntain tuomari olikin sitten suotuisampi ja Aava sai eri:n, mutta jäi kuitenkin luokassaan toiseksi, eikä näin ollen saanut sitä kovasti toivottua sertiä. Onneksi Vilhunen kruunasi päivän saaden liettuan junnusertin ja valioitui liettuan juniorivalioksi. Hyvä Vilho!!

Reissu oli taas aivan hulvattoman hauska, automatkat hujahtivat juoruillen, illat maisteltiin viiniä ja päivät näyttelyn jälkeen shoppailtiin visat vinkuen. Kiitos matkanjärjestäjälle. Seuraavaa sertijahtimatkaa odotellessa :)